Η αναμέτρηση των κλεφτών

-10%

Η αναμέτρηση των κλεφτών

15.93 Με ΦΠΑ

Κωδικός Προϊόντος: 1322261
Εκδότης: Μεταίχμιο
ISBN: 978-618-03-3905-5
Αριθμός Σελίδων: 468
Έτος Έκδοσης: 2024

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο SKU: 1322261 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , ,

Περιγραφή

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ. ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

Η Ρόζαλιν Κουέστ μεγάλωσε σε μια θρυλική οικογένεια κλεφτών με έναν κανόνα: Να μην εμπιστεύεται κανέναν. Πάνω που σχεδιάζει ν’ αποδράσει από τον αστραφτερό κόσμο των κλεμμένων διαμαντιών και των διπρόσωπων κλεφτών, η μητέρα της πέφτει θύμα απαγωγής και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή.
Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τη σώσει, η Ρος παίρνει μέρος στην Αναμέτρηση των Κλεφτών, έναν ανελέητο διεθνή διαγωνισμό που σκοπό έχει να αναδείξει τον μεγαλύτερο κλέφτη του κόσμου. Για να νικήσει, η Ρος θα πρέπει να ξεπεράσει σε εξυπνάδα τους αντιπάλους της, που προσπαθούν να τη μαχαιρώσουν πισώπλατα, όπως και την άσπονδη ανταγωνίστριά της. Μπορεί όμως να κλέψει τη νίκη και από τον γοητευτικό νεαρό που στοχεύει την καρδιά της και που ίσως κρύβει το πιο επικίνδυνο μυστικό από όλους;

 

Μεταφράζεται σε 26 γλώσσες

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Με τρόπο πιστό στο είδος, η πλοκή ακολουθεί γρήγορους ρυθμούς και επιφυλάσσει στον αναγνώστη άφθονες ανατροπές. Οι χαρακτήρες έχουν βάθος και είναι αδύνατον να μη συμπαθήσεις τη Ρος στην προσπάθειά της να καταλάβει ποια είναι και να ορίσει τον εαυτό της. Η ανάγνωση της Αναμέτρησης των κλεφτών θυμίζει ρόλερ κόστερ.
Kirkus Reviews

Ένα καταιγιστικό θρίλερ όπου μέχρι το τέλος προσπαθούσα να μαντέψω την εξέλιξη. Γεμάτο συναρπαστικές ληστείες, περίπλοκες σχέσεις, ένταση και χαρακτήρες που θα ακολουθούσα οπουδήποτε, η Αναμέτρηση των κλεφτών αιχμαλώτισε το ενδιαφέρον μου από την πρώτη σελίδα και το κράτησε αμείωτο μέχρι το τέλος. Δε θα θέλετε να το αφήσετε από τα χέρια σας.
Alex Aster, συγγραφέας

Η Αναμέτρηση των κλεφτών είναι ένα αριστούργημα! Λάτρεψα τα πάντα σ’ αυτό το βιβλίο, από τις ανατροπές μέχρι το διεθνές σκηνικό και τους χαρακτήρες. Η Κέιβιον Λούις έχει γράψει μια εθιστική περιπέτεια με γρήγορους ρυθμούς, που με κέρδισε από την αρχή μέχρι το τέλος.