Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας βιβλία με τους παρακάτω τρόπους:

1)Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.stathmos-books.gr είναι στην διάθεση σας όλο το 24ωρο για να κάνετε τις αγορές σας. Τοποθετήστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι σας και ακολουθείτε τα βήματα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εσείς επιλέγετε τη μέθοδο αποστολής των προϊόντων, όπως επίσης και τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας σας. Μόλις καταχωρηθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε στο e-mail που έχετε συμπληρώσει ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα που περιέχει όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Στο ίδιο e-mail θα λάβετε μηνύματα σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της, και τέλος, τον κωδικό αποστολής μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας και είναι έτοιμη προς αποστολή.

2) Τηλεφωνικά:  

Μπορείτε να μας καλέσετε για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο προϊόν ή και να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 211 01 95 647, από Δευτέρα έως Σάββατο 08:00πμ – 09:00μμ και Κυριακή 10:00πμ – 09:00μμ αναφέροντας μας τους τίτλους των βιβλίων που σας ενδιαφέρουν ή τους κωδικούς τους. Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε  να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, την τραπεζική κατάθεση ή το Paypal.

3) Από το πλησιέστερο κατάστημα:

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά στα καταστήματα μας, να λύσουμε όλες σας τις απορίες και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το βιβλίο που θα σας κρατήσει συντροφιά! Θα μας βρείτε στα παρακάτω σημεία:

Κηφισού 38 (100), μέσα στα ΚΤΕΛ Κηφισού 211 01 95 647

Άστιγγος 4, Μοναστηράκι, 211 21 38 894

4) Μέσω e-mail:

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για κάποιο προϊόν ή να στείλετε μέσω email την παραγγελία σας όλο το 24ωρο στο info@stathmosbooks.gr , αναφέροντας μας τους τίτλους ή τους κωδικούς των βιβλίων που σας ενδιαφέρουν. Θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας!

5) Μέσω facebook:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της σελίδας του βιβλιοπωλείου μας στο Facebook στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.facebook.com/stathmosbooks/

Είμαστε στην διάθεση σας για να απαντήσουμε οποιαδήποτε ερώτηση σας για τα προϊόντα μας και να σας βοηθήσουμε στην καταχώρηση της παραγγελίας σας!