Τρόποι Αποστολής

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier ή τα ΚΤΕΛ του κάθε νομού. Σε κάθε περίπτωση σας παρέχουμε κωδικό εντοπισμού της αποστολής σας. Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους είναι δυνατή η αποστολή μέσω πρακτορείου μεταφοράς.

Με βάση την διαθεσιμότητα των βιβλίων που περιλαμβάνει η παραγγελία σας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποστολή της, αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει η αποστολή της παραγγελίας σας, σε περίπτωση που περιλαμβάνει βιβλία που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα μας. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε από εμάς για την εξέλιξη της παραγγελίας σας στα στοιχεία που μας έχετε δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Χρόνος παράδοσης

Παραγγελίες που στέλνονται μέσω ΕΛΤΑ Courier:

– Για παραγγελίες εντός Αττικής η παράδοσή τους πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

– Για παραγγελίες εκτός Αττικής, η παράδοσή τους μπορεί να φτάσει μέχρι και 5 εργάσιμες ημέρες.

– Για αποστολές μέσω ΚΤΕΛ ή πρακτορείου μεταφορών η παραγγελίας σας φτάνει στον προορισμό της συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες .

Ως εργάσιμες ημέρες λογίζονται οι ημέρες πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Κόστος αποστολής

– Μέσω ΕΛΤΑ Courier

Τα έξοδα αποστολής μέσω ΕΛΤΑ Courier για αποστολές εντός πόλεων είναι 4.50 ευρώ με αντικαταβολή για μικροδέματα. Για μεγαλύτερα δέματα το κόστος προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το βάρος του πακέτου σας.

Για πληρωμή με κατάθεση σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω Paypal, τα έξοδα αποστολής μέσω ΕΛΤΑ Courier είναι 2,50 ευρώ, ενώ για παραγγελίες 30 ευρώ και άνω και πληρωμή μέσω κατάθεσης Πειραιώς ή μέσω Paypal, σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αποστολής (αφορά μικροδέματα που αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ Courier) .

– Μέσω ΚΤΕΛ ή πρακτορείου μεταφοράς ( έπειτα από τραπεζική κατάθεση)

Τα έξοδα αποστολής μέσω ΚΤΕΛ ή πρακτορείου μεταφοράς για όλη την Ελλάδα είναι μεταξύ 5-10 ευρώ και δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής. Απαιτείται κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ή της Τράπεζας Πειραιώς ή εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω Paypal.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, ορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας για να σας ενημερώσουμε για τους δυνατούς τρόπους αποστολής και το κόστος.

Προσπαθούμε πάντα να επιλέξουμε τον πιο κατάλληλο και οικονομικότερο τρόπο αποστολής για την παραγγελία σας! Αν χρειάζεστε βοήθεια, καλέστε μας στο 211 019 56 47 ή στείλτε μας ένα e-mail στο info@stathmosbooks.gr