Σχετικά με εμάς

Το βιβλιοπωλείο Σταθμός ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2012 στον σταθμό ΚΤΕΛ Κηφισού και αγκαλιάστηκε αμέσως από χιλιάδες ταξιδιώτες. Οι αμέτρητοι τίτλοι του σε συνδυασμό με τις απίστευτες προσφορές το έκαναν γρήγορα αγαπητό στους αναγνώστες που αναζητούν μια πιστή και ποιοτική συντροφιά για το ταξίδι τους. Λίγο καιρό αργότερα, το Παλαιοβιβλιοπωλείο μας στην Άστιγγος στο Μοναστηράκι, έγινε σημείο αναφοράς από τους λάτρεις των παλαιών βιβλίων που αναζητούν μικρούς θησαυρούς από το παρελθόν, αλλά και νεότερες εκδόσεις σε καταπληκτικές τιμές. Με την λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος τα αγαπημένα σας βιβλία ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για να γεμίσουν το μυαλό και την ψυχή σας με όμορφα συναισθήματα, νέες εικόνες και γνώσεις.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο του βιβλίου σε συνδυασμό με την αγάπη μας για το αντικείμενο, έκαναν τα βιβλιοπωλεία μας πόλο έλξης των φανατικών αναγνωστών. Στα καταστήματα μας θα βρείτε αμέτρητους τίτλους από Έλληνες και ξένους συγγραφείς, όλα τα best sellers, νέες κυκλοφορίες και παλαιότερα αγαπημένα βιβλία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ακόμα, μέσα από τους δεκάδες τίτλους παιδικών και νεανικών βιβλίων, μπορείτε να προσφέρετε ένα εξαιρετικό δώρο στους μικρούς μας φίλους. Στοχεύουμε στην πρόσβαση κάθε αναγνώστη στο ποιοτικό βιβλίο και πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή.  

Η προτεραιότητα στον πελάτη και η εξυπηρέτηση με ευχάριστη διάθεση και χαμόγελο είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο τα βιβλιοπωλεία μας έγιναν ένας ακόμα ευχάριστος «προορισμός». Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε σχόλιο, παρατήρηση ή ερώτηση σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας!